A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
mindmaandag 6 augustus 2007

Party!

Het weekend zit er weer op maar het is leuk geweest dus we kunnen terug een weekje verder. Zaterdagavond naar het verjaardagsfeestje geweest van mijn jongste nichtje. De kids keken er erg naar uit. Het vorige feestje was een echte treffer dus de verwachtingen lagen hoog. Voor mezelf was het ook heel spannend. Bleek dat we na een kleine vijf jaar Robbe zijn pepe en tevens mijn jongste neefje zouden terugzien. Familieruzie had ervoor gezord dat het contact tussen ons ook stilviel ook al hadden we het liever anders gezien maar gedane zaken nemen geen keer dus...
Nou het is nog steeds mijn jongste neefje maar zo jong is hij niet meer. We hadden thuis "toevallig" enkele foto's bekeken van vijf jaar terug maar die hadden er niet voor gezorgd dat Robbe zijn pepe herkende. We hadden ook niet verteld dat hij er zou zijn... Robbe had de voorbije jaren al enkele keren achter zijn pepe gevraagd en we dachten dat het wel een leuke verassing zou zijn dat hij er nu plots wel was dus... En de jarige? Dat is Robbe zijn meter en zoals je zelf ziet op de foto's is die nog steeds even gek. Dat extra jaartje heeft nog niet veel veranderd maar dat hoeft ook niet...we zijn allemaal gek op haar zoals ze is. Goed gelachen, lekker gegeten, even het jumpen proberen aanleren met dank voor de ondersteuning aan Erica die voor de anders benigen de demonstraties voor haar rekening nam. En voor je het weet is het na twee uur 's nachts.
Uitslapen... we mogen niet klagen en dan terug direct in aktie schieten want mijn zus had laten vallen dat ze zondag naar de zee zouden gaan. Jaja nu het mooi weer is moeten we er van profiteren. Even gebeld en afgesproken, we gaan naar zee ! Het wordt Cadzand want de Vlaamse kust zit met dit weer al bomvol. De wind zit goed dus de vliegers kunnen de lucht in. Tenminste eentje met kindjes aan het stuur. De tweede daar hebben de papa's het wat moeilijker mee. Het water zelf is wat aan de koude kant maar daar laten we ons niet voor kennen ( ook onze Cavyntjes niet ;-) en schelpjes...die vragen gewoon om verzameld te worden. Als het water ons tentje bereikt hebben we net alles opgeruimd en zijn we klaar om terug naar huis te gaan.
6 opmerkingen:

els zei

hoi Veerle,

proficiat met je blog!!!!!!!
ziet er leuk uit. :-)

sollie zei

Hoi Veerle, leuk om te zien dat jij je ook gewaagd hebt aan het bloggen. Als je op mijn naam klikt, zal je mijn blog terugvinden. Hoop je daar ook eens te zien.
groetjes Isolde (sollie)

Katz zei

leuke foto's Veerle !!!

dit wordt eentje om in de gaten te blijven houden ;-)

Grtz,
Katz

http://scrapthings.blogspot.com

Anoniem zei

Mooie banner enne proficiat. Leuk dat je hebt gestart.
groetjes
Denise

Vanessa zei

die zwart wit foto's zijn prachtig!!
En wat leest dat lekker!

Krisje zei

Heel mooie fotokes Veerle :) Spijtig dat er geen van de jumpers zijn! Hahaha, dat ze dat kunnen volhouden, chapeau ;) Veel liefs Krisje x