A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddonderdag 18 oktober 2007

"uitgedaagd"...

Vandaag terug een crop in het gezellige Terneuzen-Nederland bij mijn allereerste croppers. En ja hoor het was weer heel gezellig, eigenlijk veel te gezellig want zoveel is er weer niet uit hun handen gekomen. Hoewel, misschien mag ik dat wel niet zeggen want er is toch wat afgestempeld, en de hoekstenen voor een album zijn gelegd.
Desalniettemin ( kennen jullie dat in Nederland , vree schoon woord hé ;-) ) heb ik toch geprobeerd om ze een beetje uit te dagen. De lat een beetje hoger gelegd voor de volgende crop want ik wil eens zweet op hun voorhoofd zien...
De volgende keer willen de dames graag kerstkaarten maken en dat is voor mij geen probleem. En toen ik vroeg hoeveel kaarten ze wilden klaar hebben kwam het schamele cijfer drie naar voor. DRIE?? Neen neen, bloed zweet en tranen de volgende keer en ik heb de lat verschoven naar tien. Tien kaarten helemaal klaar en daar hebben ze toch een vijftal uren voor. Is haalbaar toch? Nu ze moeten het niet alleen doen. Ik ben geen kaartenmens maar op de terugweg naar huis heb ik voor mezelf ook een uitdaging gezet. Ik ben nu eenmaal een solidair iemand dus:
ik maak ook tien...
Rara...

Nog even een update van mijn nichtje: ze loopt nog steeds met een hele bolle buik rond. Ik kon het deze week toch niet laten en stuurde wat goede raad via SMS: " hoi, wist je dat ze zeggen dat S.. een manier zou zijn om de bevalling op gang te brengen? En het is nog leuk ook"
Als het zondagavond nog niet begonnen is moet ze binnen gaan in het ziekenhuis om het op gang te brengen...Het eind is in zicht maar ik hoop voor haar dat het toch vanzelf op gang komt. Dus I. we duimen!!!

2 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Heykes! 10 kaartjes in 5 uur lijkt mij inderdaad zeer haalbaar, hoor! Kunnen ze nog altijd heel veel lol maken ook :-)
Ik was vorige week al eens komen piepen ivm je nichtje, maar het lukte niet om een berichtje achter te laten. Nu dus wel!
't Is wat, he, al dat wachten! Maar ik ben eigenlijk nog niet overtijd, enkel in mijn hoofd haha. Ik had hetzelfde aantal weken genomen als van Nienke en dan kwam ik uit op vorige week, maar den deze is kennelijk niet zo curieus als zijn zus en zit daar ferm op zijn gemak ;-)

Jolanda zei

Oke! Ik neem de uitdaging aan. Ik ga voor 10!