A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
mindwoensdag 24 oktober 2007

En hij noemt...


MarcoNiet zomaar een naam...dat kleine bolletje is genoemd naar de papa zijn vader die nog niet zo heel lang overleden is.
Eigenlijk net zoals ik Erica naar mijn papa Eric noemde die overleden was en Tritia naar mijn overleden mama Rita. Vind ik wel bijzonder zo een naam...
En toen we vandaag over Marco aan het vertellen waren thuis viel het mij op hoe vertrouwd die naam mij al is... jaja ik weet het wel dat is waarschijnlijk omdat ik een hele grote fan ben van Marco Borsato...maar toch, hij klinkt gewoon die naam.
En ons Marcootje zelf....het moet gezegd: hij heeft de looks van de mama ;-) En daarmee bedoel ik niet dat mijn nichtje zo heel mooi is want zo mooi als Marco is ze helemaal niet( grappie I.!!) maar ik herken haar er wel een beetje in. En Marco zelf is gewoon heel mooi. Hele speciale oogjes trouwens al is dat op deze foto nog niet zo goed te zien. Credits voor de foto moet je trouwens gaan zoeken bij mijn dochters. Het was niet mogelijk dat ze het kleine toestel niet meehadden en ook aan de fot gingen ;-))
De foto's die ik maakte met het toestel van mijn vriendin moet ik nog bekijken. Ik kan haar kaartje niet in mijn toestel steken want ze zijn niet hetzelfde. Dus nog even wachten op die resultaten...