A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddinsdag 23 oktober 2007

Op babybezoek !!

Whoepie, hij is eindelijk geboren ;-)
Mijn nicht is sinds gisteravond stipt 21 uur mama van een zoontje. 3,675 kg en bijna 51 cm groot en hij noemt...dat weten we nog niet. Kwestie van de spanning er een beetje in te houden? spanning genoeg nochtans. Ze moest normaal rond 12 oktober bevallen en mijn ventje verjaarde de 7e en mijn tante ( de mama van mijn nichtje) verjaarde op 14 oktober. Zou dus best wel eens gekund hebben dat de geboorte samenviel met één van deze twee verjaardagen. Maar meneertje bleef lekker zitten waardoor mijn nichtje zondagavond binnen moest komen in de kraamkliniek. Dus gans de maandag liepen we hier met de GSM op ons lijf, in 't zwembad de GSM mee in het zwempak (ik moest niet in 't water deze keer ;-)) maar tot de vroege avond nog geen nieuws...Dus gebeld naar mijn grootmoeder, en een berichtje naar mijn tante. Tot om 21.40 u eindelijk het berichtje kwam:
"Veerleke, Veerleke,'t is stipt om 21u geboren,beide stellen het goed maar hebben ze nog niet gezien,dikkeknufknuf"
Wij blij en proficiatsmsjes gestuurd aan meter en "alwayske en opoetje", al even achter de naam gevist maar die bleef geheim.
En dan deze morgen: " alé zegt ma tegen die deugenieten, dat er ne flinke jonge bij is in de familie. Gistere stipt 21 u 3,675kg en 51 cm bekan x x x "
Ook proficiatjes naar de mama nu en even vissen voor de naam maar...
Dus deze avond op kraambezoek!!! Joepie. Het probleem met het fototoestel? Ha dat omzeilen we met de camera van een vriendin ;-)) Dus er komt een fotooke aan ...

2 opmerkingen:

Jolanda zei

Leuk! Gefeliciteerd! Ben benieuwd naar de foto en de naam!

Els zei

een hele dikke proficiat !!!!!!