A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
mindmaandag 29 oktober 2007

Getikt


Hoi, ik ben getikt - getagd door Krisje

De regels van deze tag zijn:
1. Link naar de persoon die je heeft getagged en post de regels op je blog.
2. Deel 7 willekeurige en/of rare feiten over jezelf (op je blog natuurlijk, want we willen ze allemaal lezen).
3. Tag 7 willekeurige mensen aan het einde van je post en link naar hun blogs.
4. Laat elke persoon weten dat ze getagged zijn door een berichtje op hun blog achter te laten.


Hmmm, zeven verschillende feiten...
1. ik kan best heel opvliegend zijn. En daarbij komt het vaak voor dat ik dan toch doorga ook al weet ik vanbinnen dat ik eigenlijk best gewoon rustig zou zijn of het helemaal niet nodig is om over zoiets banaal uit te vliegen. Maar...

2. ik geef moeilijk toe dat ik onredelijk ben.

3. rare feiten?? ik kan mijn tong helemaal omdraaien en ik kan mijn neus met mijn tong tikken

4. ik kan ook mijn twee oren bewegen...sommige mensen vinden dat ook soms raar terwijl ik het doodnormaal vind.

5. mijn zus kan er bijvoorbeeld ook niet goed tegen als ik mijn rechterwenkbrauw naar boven breng ( ze heeft altijd schrik dat dat zo dan gaat blijven staan ;-))

6. nog raar waarschijnlijk voor sommigen onder jullie: ik kan niet tegen water. Nou ja wel tegen water maar vanzodra er ook maar enige vorm van zeep in zit en ik ben klaar moet ik mijn handen altijd inwrijven. Ik verafschuw het gevoel van ruwe handen. Als ik mijn handen gewoon nat heb gemaakt heb ik dat probleem niet, zo erg is het dus toch niet met me gesteld.

7. en als laatste...ik hoor soms mail binnenkomen terwijl het niet zo is :-)))
Je weet wel dat er steeds zo een geluidje komt als je mail hebt binnengekregen. Wel vaak zit ik aan de computer en denk ik dus dat geluid te horen, check ik dus mijn mail om dan te zien dat er helemaal niks is binnengekomen. Het begin van het einde??

Nu wil ik jullie vriendelijk vragen om bovenvermelde zaken niet tegen me te gaan gebruiken. Anders zie ik mij genoodzaakt me te wapenen met weetjes over jullie die hier op de blog tevoorschijn komen :-) En ik kom heus wel achter jullie rariteiten ik kan ook heel vastberaden zijn om iets te weten te komen ( dat is dan puntje acht ;-)

En dan zeven nieuwe personen die ik moet taggen. Hmm is ook best moeilijk aangezien veel van mijn scrapkennissen al eens getagged zijn. Ik tik Caroline, Vicky , Kim, Bruno , Jolanda , Lydia en Chantal als laatste .
Benieuwd of ik van jullie iets te horen krijg waar ik van omver val...hoewel ik dat bij Jolanda best wel kan verwachten ( grappie Jolanda)

1 opmerking:

Jolanda zei

Gedaan enne....... bedankt hoor!