A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddinsdag 8 januari 2008

jeugdherinneringen....

Geruzie in huis... phoe niks dat we niet gewoon zijn. Tritia loopt met haar mp3-speler rond en zingt in volle borst mee, en Robbe gaat daar zoals een echte broer in tegen want hij wil ook naar zijn mp3-speler luisteren. Even de moederlijke "kalmte" op laten inspelen dus....
"Robbe geef mij uw oortje en kijk Tritia, gij luistert naar uw muziek en nu zal ik eens meezingen zoals jij doet ( en ik zet ook vrolijk en lekker luid van wal) . Snap je nu dat Robbe dat niet leuk vind want hij hoort zijn muziek niet goed..."
En wat voor muziek. Nog geen klein beetje trots ben ik op het feit dat er bij Robbe Queen op staat. Je weet wel die groep van "enkele " jaren geleden die van die megagoeie muziek maakte...zo muziek die ik zo goed vond dat ik er elke CD van heb...
En terwijl ik een beetje later spruiten sta klaar te maken komt mijn ventje bij mij met zijn mp3 speler, steekt een oortje in mijn oor en voor je het weet...1-2-3 zit ik met allebei de oortjes in mijn oren en dreunt Queen door mijn hoofd. Even helemaal alleen met muziek waar ik vroeger elke dag mee rondliep. Elke dag met de (toen nog) walkman op mijn oren en de omstaanders die konden meeluisteren naar Queen....héérlijke jeugdherinneringen!!

2 opmerkingen:

Krisje zei

We hebben het gisteren onder vrienden ook nog over die gigantische walkmans gehad. Mijn kameraad wou er een met een lichtje dat aanduidde dat je batterij in gebruik was, want dat was cool :-)

Caroline van Scrap2be zei

lol!