A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddonderdag 29 januari 2009

Rood...

Wat we vreesden is dus gebeurt, Robbe is terug helemaal overkop gegaan in zijn emotionele rollercoaster... Deze keer is het zo hard gegaan en stond ik er gewoon verdwaasd naast...niet begrijpend hoe snel we helemaal op het diepste punt terecht waren gekomen.
Ik kon niet anders dan het aankaarten bij enkele mensen en heb geprobeerd duidelijk te maken waarom hij zo diep is geraakt. In samenspraak beslist dat hij even bij iemand langs kon gaan om zijn verhaal kwijt te kunnen maar zo nieuwsgierig als ik was natuurlijk wel heel goed geluisterd wat hij allemaal over het gesprek te zeggen had.
Zo heeft hij onder andere een kleur mogen koppelen aan iedereen in het gezin en ik kreeg...lichtrood. "Rood van de zoentjes en de knuffels. " Danny kreeg donkerrood omdat die iets vaker boos was en de zusjes kregen paars...
Lichtrood...ik vind het een prachtkleur, hij had onze relatie niet beter kunnen omschrijven!

1 opmerking:

Krisje zei

Hoi Veerle,

Ik vind het zo erg dat dit maar blijft aanslepen. Ik heb zelf geen kids, dus kan me alleen maar inbeelden hoe erg het voor je moet zijn om dit elke dag te zien gebeuren met Robbe. Zeker omdat je er zelf zo dichtbij staat op de school. Ik hoop echt dat er een oplossing komt, al is die niet snel te vinden... Misschien biedt een volgend schooljaar in een ander klasje met misschien een andere bezetting wat soelaas. Daar ben je nu natuurlijk vet mee :( Ik wou je toch eens een andere opdracht geven voor je blog. Je moet maar eens een kijkje nemen op de mijne. Nog heel veel warmte en liefde toegewenst!