A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddinsdag 2 december 2008

Gewapend...

"Lieve schatten, gaan jullie rustig opstaan?" Iets vroeger dan normaal halen we de kids uit bed. Ze moeten naar beneden komen want overal op de grond, op tafel, in de zetels...zijn er pepernoten gestrooid en staat er chocolade en het is niet echt aangeraden om Bono daar tussen te laten lopen toch?
Dus komen ze sjokkend naar beneden om bij de eerste blik op de pepernoten door het huis te razen. Zou hij cadeuatjes meegebracht hebben? Normaal als hij strooit staat er ook iets aan de deur dus willen ze graag even piepen maar zouden ze dat wel vertrouwen? Dus neemt Erica een zaklamp mee, OK het is donker dus ik zie de logica wel, maar wat is Erica haar grootste reden?
" Dan kan ik er mee slaan als er iemand staat." en ongewild begin ik te lachen... Het is gewoon een grappig gezicht om te zien hoe ze vanachter de deur met de zaklamp staat te zwaaien als ze hem opentrekt, Tritia erachter en Robbe in een bolletje in de zetel... maar ALS er iemand staat zal ze hem wel eens een oplawaai geven. Wie Erica kent...
Niks buiten aan de deur maar nadien blijkt wel dat het in de boekentassen verstopt zit samen met de verkeerde mappen van zus en broer...

2 opmerkingen:

Mich zei

Leuk dat Sinterklaas alweer zijn intrede doet. Geniet er maar van, van die guitige blikken op hun gezichtjes als ze zien dat de goedheilige man is langsgeweest !!!

Wendy zei

Het is zo leuk om die gezichtjes te zien, als ze naar beneden komen. Vind dit een hele mooie tijd voor de kindjes. Geniet er ook maar van!!!