A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddonderdag 27 september 2007

" Rare hollandse mensen..."

Misschien stel je jezelf wel vragen bij de titel maar ik leg het graag met plezier uit.
Vandaag ben ik terug gaan croppen bij mijn Nederlandse croppers. 't was geleden van voor de grote vakantie dus hadden we weer veel te vertellen. Zoals gewoonte dus niet veel gedaan maar daar moeten we de volgende keer maar eens iets aan doen ;-)
Na dit en dat kwam het gesprek op eten en enkele gerechten. Zitten we daar met z'n vieren aan tafel terwijl J. begint te vertellen hoe ze met champignonnensoep uit blik saus maakt... Blik open, over je gerecht en dan een klein beetje water erbij. En ja, S. had ook al zo een gerecht van Sonja Baker ( schrijf ik het goed?) waar je een beetje van die kant en klare kippensoep mengt met van die kant en klare champingnonnensoep...huh? Saus maken met soep uit blik. Was de eerste keer dat ik dat hoorde en blijkbaar sprak mijn gezicht boekdelen ;-) En ja hoor ik vond ze "rare hollanders". Nu weten ze daar wel dat ik daar niks verkeerd mee bedoel. Grapjes over belgen en hollanders gaan makkelijk van de ene zijde naar de andere zijde, als je daar al niet mee kan lachen.

En jaja, J. ik zal ook maar mijn verspreking vermelden. Wou ik vertellen over iets dat ik had gezien op TV in de serie "basic Grey" ...of neen het was in Greys anatomie ;-) Ja kan er niet aan doen ben nu eenmaal een BG fan.

4 opmerkingen:

Jolanda zei

He!! Niet alles vertellen hoor. Al houden we die Basic Grey er wel in hoor.
Enne.... het projectje komt heus wel af......(ooit... nog dit jaar....) ben ik echt van plan.

Els zei

hihihi. BG vind ik ook wel de max van papier.
maar ik denk niet dat ik de komende tijd soep over mijn vlees ga gieten. hihihi

Caroline van Scrap2be zei

Unk? Saus van soep uit blik? Inderdaad een beetje raar, alhoewel... Ik denk dat Dave kreeftensoep gebruikt om scampi's te maken. 'k Ben het niet zeker, hoor, want ik kan niet koken haha!

Chantal van de Kant zei

Ja, ik woon hier al twaalf jaar en ik ben nog altijd niet echt gewend aan sommige dingen van Hollanders. Dat van die soep die saus wordt had ik al een keer gehoord.
Ze zijn toch een beetje anders hier, maar alles went, en ja ze vinden me soms ook maar een raren Belg.
Enne, je bent echt verslaafd aan dat BG jij...