A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
mind



maandag 13 april 2009

Hoe...

...het met de poesjes gaat? Héél goed mag ik zeggen. Ze voelen zich hier best al thuis



Durven heel gek doen met elkaar en voelen zich precies "betrapt" als het fototoestel in de buurt komt...


En eindelijk hebben we ook iets gevonden waar Eve heel graag mee speelt. Elke keer Danny van 't werk thuis kwam en zijn werkschoenen uitdeed vonden we Eve wel bij de schoenen om met de veters te spelen. Dus hebben we hier nu in huis een paar losse veters gewoon rondzweven. En eens je er mee begint te draaien of zwieren is ze daar...








Youky is nog steeds het sociaalst. Die kan je met gemak opnemen, komt bij je in de zetel, en mag je echt van links naar rechts sjezen... Ze is ook helemaal niet bang van het fototoestel en onderzocht het al van dichtbij ( spijtig allemaal onscherpe foto's tot nu toe omdat ze echt te dicht zat ;-))



En zoals je ziet...ze heeft er helemaal geen probleem mee als ze opgenomen wordt om bij iemand te komen liggen...


Of het moet zijn dat ze haar kuren krijgt om Eve te bespringen. Ze zijn genezen en daar kan ik natuurlijk alleen maar blij om zijn...

3 opmerkingen:

Kelly zei

Blij te horen dat ze genezen zijn! Gelukkig maar. Nu zullen jullie pas echt veel plezier kunnen beleven aan jullie poesjes.

Mich zei

Leuk dat de poesjes genezen zijn en het helemaal naar hun zin hebben bij jullie. Wat een prachtige en snoezige foto's ... scrappen maar !!

Wendy zei

Leuk dat de poesjes genezen zijn en dat ze zich al helemaal thuis voelen. Hele leuke foto's, zeker om te scrappen :)