A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddonderdag 14 februari 2008

Valentijn

Rond 7.00 uur deze morgen werd er op de deur geklopt...'t is valentijn dus ik voelde de bui wel wat hangen. Ik had er zelf niet meer aan gedacht maar toen Robbe gisterenavond bleef vragen aan papa " En wanneer gaan ze dat dan doen..." en ik Danny daarop wat gezichten naar Robbe zag trekken wist ik het...hij ging een boeket aan huis laten leveren.
Mijn ventje daarop vertrokken naar het werk en nu was het mijn beurt. Een SMSje met " Je zit er voor en net iets hoger" moest hem op 't goede pad brengen. Maar zo snel als ik kon stuurde ik toch nog een tweede berichtje: "En nu niet tegen een boom rijden, zoek maar rustig als ge stilstaat!" 't Is een snoeper dus ik had in de auto iets verstopt...en voor vanavond ligt er een tweede pakketje klaar op de verwarming. 't Kan niet smelten maar 't is nog zo leuk als het lauw is, tenminste op lichaamstemperatuur...en over het roze met zwarte goedje zwijg ik... ;-)


2 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Unk? Ik ben niet helemaal mee, maar weet ook niet of ik dat wel wil, lol! Ik krijg nooit bloemen, want ik denk altijd dat als een man met bloemen afkomt d'r etwadde gebeurd is... Nu ja, op Valentijn is er natuurlijk ook nog wel een reden, he!

Els zei

heel mooi boeket !!! en het tweede cadeautje zal ook wel leuk geweest zijn. :-)
mijn ventje koopt nooit bloemen. hij zegt als hij er nu zou mee beginnen dat ik zou denken dat er iets mis is. dus koopt hij er geen.