A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddinsdag 10 maart 2009

Hij is klaar klaar klaar....

klaar klaar klaar klaar klaar...
Ik heb maanden niets deftig gescrapt. Hier en daar wat geprutst en geknutselt maar geen echte pagina meer afgemaakt.
Nu ben ik zondag naar het scrappen voor muco evenement gegaan en omdat ik geen recente foto's afgedrukt kreeg ( geen tijd om te verzamelen en naar de fotograaf te gaan) ben ik de oude doos ingedoken. En mijn hartje smolt meteen toen ik mijn drie kids als kleine ukkies zag dus ik was vastberaden: ik zou twee lootjes maken.
Maar je kent het...maanden niet echt gescrapt dus niet echt in gang geraken. En dan een babbeltje hier, een babbeltje daar...Erica wat geholpen want zij is natuurlijk mee gaan scrappen. Resultaat was dus dat Erica een dubbele Lo had en ik...een pagina met zeven foto's die op maat gesneden waren maar die nog los lagen ( en nu bloos ik wel een beetje).
Maar ik beloofde enkele mensen dat ik maandag de LO zou afmaken en hij vandaag op mijn blog zou staan. Nu mag ik van de daken roepen..hij is klaar klaar klaar...maar de foto ontbreekt nog (en moet ik nu nog harder blozen?)
Morgen bij daglicht maak ik een mooie foto en kunnen jullie zien waar ik zo op heb zitten ploeteren.
Maar het smaakt naar meer...de scrappersblock is bijna doorbroken. En dat zal nodig zijn want ik ga dit weekend terug demonstreren op de Cretiva hobbybeurs voor Schleiper. Reuzebenieuwd welke materialen ik in mijn handen krijg en waar ik mee mag gaan spelen. Ik kijk er naar uit, is altijd hard werk maar toch zo genieten!!

1 opmerking:

Mich zei

Ik ben benieuwd wat je gemaakt hebt.

En eerlijk gezegd ben ik ook benieuwd wat Erica gemaakt heeft. Krijgen we dat ook te zien?