A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
mindvrijdag 10 oktober 2008

Muziek..

is momenteel mijn beste vriend. Gevoel in de muziek vinden die je laat wenen, die je troost...maar ook muziek die me "opstandiger" maakt en me de kracht geeft om er tegen in te gaan. Muziek die me sterker maakt...en die tegelijk ook jeugdherinneringen oproept. Vroeger liep ik altijd met een walkman op mijn hoofd ( en de mensen dan maar denken dat ik asociaal ben en zo kwaad kijk...pfff)
Wel ook vandaag loop ik met een MP3 weliswaar in mijn oren geplugged, Marco Borsato met muziek waar ik me helemaal in de tekst terugvind.
Thuis lekker harde muziek op...Bon jovi, Alice Cooper, Iron maiden...
Ik kom er wel, terug sterker dan ik was maar ook veel harder en dat is misschien niet zo een goede zaak voor wie tegen mijn schenen wil gaan trappen ;-)

3 opmerkingen:

Krisje zei

't leven is ni simpel eh meid. Kan ervan meeklappen ;-) Muziek kan je idd die kracht geven, schop maar terug hoor!

Mich zei

Muziek kan soms een goede begeleider zijn ... Ik heb mijn MP3 ook wel eens nodig, bij mij is het dan vooral als er te veel volk rondom mij is !

Veel sterkte ...

tanya watts zei

felle madam ons veerle!!! iron maiden begot!

hi veerle, lang geleden, we komen elkaar zomaar niet tegen nu ik in verre limburg woon!

ik hoo dat alles goed met je gaat en dat je toch even af en toe zit en adem haalt en voelt dat het leven je niet voorbij raast! ik ken het gevoel, heb er zelf vandaag over geschreven op mijn blog, toeval?

dikke knuffel in elk geval!!!

tanya x