A colored mind


Benieuwd naar mijn creatieve kant...ik heb nu alles gebundeld op
een nieuw blog. Klik dus snel verder naar
A colored
minddinsdag 25 december 2007

Hohoho...

Zalig kerstfeest voor iedereen!

En nu denken jullie misschien van ha kijk ze leeft nog ;-)...
Ja tuurlijk ben ik er nog, en ik heb ook heel vaak gedacht van "ik moet dringend nog eens bloggen". En niet omdat ik helemaal niks beleeft heb hoor. Foto's genoeg want het is sinterklaas geweest, we zijn gaan ijsschaatsen en ik heb denk ik toch een paar goede foto's deze keer, er zijn ook terug srapdingetjes in elkaar gefreubeld...zoals de kaarsen bovenaan het blog, een lamp met foto's, een transparant album, pagina's,... veel van die zaken moeten nog deftig op de foto maar misschien ook al een paginaatje delen...Een simpele misschien en ik speel ook met het gedacht van zou ik nog...wat naaien of er een swirl opzetten...maar ik wil de aandacht niet teveel van de foto afleiden....dus blijft hij maar even zo. Jullie suggesties zijn welkom!
En ik beloof, ik zal iets minder op mijn forums zitten en een beetje meer tijd terug aan het bloggen geven.

Voor iedereen nog hele prettige feesten!!

3 opmerkingen:

Els zei

inderdaad !!! ik dacht dat er iets mis was. hihihi. telkens ik kwam kijken stonden die tags er. ik dacht al dat er iets gebeurd was.
grapje zenne. ik blog ook niet echt alle dagen. soms kan ik het allemaal niet meer volgen, die forums, blogs, yahoo groepen (waaronder 2 van mezelf), enz.... en ondertussen proberen enn beetje creatief te zijn. man,man, man, wat een knutselaar lijden kan. hihihi

Caroline van Scrap2be zei

Ha, eindelijk nog eens wat activiteit, lol! Nee, ik plaag je maar, hoor! Maar 't is wel een tijdje geleden, he! Ik had eerst nog niet gezien dat het kaarsen waren, maar ok, dat is nu ook duidelijk, lol! De layout... euhm, misschien toch een klein beetje op naaien (ook sober)? Maar zo is ie ook al top, hoor!
grtz, c!

sollie zei

Prettige feesten. Heel mooie LO!!!
groetjes Isolde